Hvilken yoga taske passer bedst til min nye yogamåtte?

YOGATASKE

Tag yogaudstyret med på farten.

Hvis du som regel medbringer drikkedunk, håndklæde og måske endda skiftetøj ud over din sammenrullede måtte, anbefaler vi, at du anskaffer dig en praktisk yogataske, hvori du nemt kan opbevare og transportere alle dine ting. 

Yogamåttens bredde er ofte det største problem i forhold til at have den i en almindelig sportstaske. Tasken bør være over 63 cm bred eller lang, da det er standardstørrelsen på mange af de yogamåtter, der kan rulles sammen. Mange tasker er udstyret med stropper, så du kan bære den over skulderen eller på ryggen. Der findes ikke kun aflange tasker, men også mere rummelige modeller med plads til alt dit træningsudstyr, f.eks. hvis du er afsted til en længerevarende yogaevent.

En yogataske er også praktisk til opbevaring derhjemme. Tasker fremstillet af et materiale som f.eks. nylon, der er vand- og smudsafvisende, egner sig perfekt til friluftsentusiaster, der måske ikke kommer forbi et bad hver dag. Hvis tasken desuden er fremstillet af et materiale med fugttransporterende egenskaber, er det med til at holde både tasken og måtten frisk, så de kan bruges igen og igen, år efter år.

Når du har valgt den helt rigtige yogamåtte er det vigtigt at finde den bedste taske eller bærestrop til at transportere den til og fra træning. Nedenfor har vi lavet en oversigt der viser hvilke af vores Manduka yoga tasker der passer til din yoga måtte.

Hvis du har brug for hjælp og vejledning eller hvis din yogamåtte ikke er fra Manduka så skriv til os på support@goyogi.dk og så finder vi den yogataske der passer bedst til dig.

 

Guide til at vælge yoga taske fra Manduka

Køb din nye Manduka Yogataske her