Levering og returnering

Hurtig levering og gratis returnering

Levering i Danmark på 1-3 hverdage.

Vi pakker og sender din ordre samme dag som vi modtager den, hvis din ordre modtages inden kl. 10.00. 

Vi sender ikke i weekenden, så ordrer som modtages efter kl. 10.00 fredag, pakkes og sendes mandag.

Det samme er gældende omkring helligdage.

Vores lager er på to forskellige lokationer, så du kan opleve, at blive spurgt om vi må sende varene i to pakker, eller om vi skal sende i mellem vores lokationer, for at du kan modtage en samlet pakke. Dette vil dog forlænge leveringstiden med 1-2 dage.

Når din ordre er blevet afsendt vil du modtage en email fra os. I email'en finder du et tracking link, som du kan benytte til sporing af din forsendelse. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til lokalisering af din ordre.


Fragtformer

Hvis du køber for mere end 500 kr, så leverer vi gratis til en pakkeshop i nærheden af dig.  Hvis du køber for mindre end 500 kr, koster forsendelsen 39 kr

Vi kan også levere med GLS eller Postnord til erhvervsadresse eller med postnord til privatadresse med omdeling for 69 kr. Dette er prisen uafhængig af ordrestørrelse.

Gratis Returnering

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine forventninger eller er der en størrelse der ikke passer så er det nemt og hurtigt at sende retur. Du sender blot en mail til os på: support@goyogi.dk med dit 5-cifrede ordrer nr. og du modtager herefter en gratis returlabel til at sende dine varer tilbage til os. Husk at du ikke kan returnere en vare som har været brugt eller hvor mærket er taget af tøjet.