News

Subheading

Vi har besluttet at flytte...

Vi har besluttet at flytte...

Februar 13, 2019

Det har været nogle gode år i Århus og vi har været utrolig glade for at møde jer og takker jer og de gode medarbejdere, som har været vores ansigt udadtil i butikken igennem årene.
Læs mere
Nyt Brand hos GOYOGI

Nyt Brand hos GOYOGI

Februar 04, 2019

Uanset om du udøver yoga, pilates, mindfulness, eller hvis du bare kan lide økologisk tøj - vil Yogamii have dig til at føle dig godt tilpas i det du har på dig.
Læs mere
Udsalg hos GOYOGI

Udsalg hos GOYOGI

Januar 09, 2019

Find inspiration og lækkert tøj og udsyr på udsalg resten af januar måned. Har du, lige som os, sat nye intentioner om en sundere og mere balanceret livsstil med yoga og træning?
Læs mere

Julen i GOYOGI er rosa

Julen i GOYOGI er rosa

December 12, 2018

Vi har masser af gode julegaveidéer til Hende, til Ham, til varm yoga, til en kold vinterdag, til den super trendy og den super afslappede.
Læs mere
Start din meditationspraksis

Start din meditationspraksis

Oktober 29, 2018

Når du mediterer,  beroliger du dit nervesystem. Tilstanden aktiverer dit parasympatiske nervesystem, som er den del af nervesystemet, du ellers ikke kan kontrollere...
Læs mere
S’WELL Sommer

S’WELL Sommer

September 10, 2018

I 2010 blev S'WELL lanceret med den missionen at skabe en smuk, lidenskabelig flaske, der kombiner mode med funktion, samt reducere forbruget af plastikflasker...
Læs mere

Aromaterapi fra Yogamood

Aromaterapi fra Yogamood

September 03, 2018

Brugen af æteriske olier i yoga og meditation daterer flere tusinder år tilbage. De dejlige aromaer og deres naturlige helbredende effekt...
Læs mere
lululemon hos GOYOGI

lululemon hos GOYOGI

April 05, 2018 6 Kommentarer

Læs mere

New arrivals from Moonchild Yoga Wear - SS2018 Collection

Januar 25, 2018

The new SS2018 Collection "Salute to the Moon" from Moonchild Yoga Wear brings together the best of their printed leggings and seamless styles as well as the new and improved "Stay Grounded" yoga mat. Explore the new collection now available at goyogi.dk and in store!

Læs mere

Mød forfatter og ayurveda ekspert Maria Juhl hos GOYOGI

November 07, 2017

Kom forbi butikken, når forfatter og ayurveda ekspert Maria Juhl gæster os. Maria er uddannet hos Deepak Chopra i USA og er aktuel med bogen Lev mere - Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden!

Læs mere

Åbningstider November og December 2017

November 03, 2017

Julen nærmer sig og hos GOYOGI's yogabutik i Aarhus og København gør vi alt hvad vi kan for at det bliver nemt og hyggeligt at give yoga gaver der glæder.

Vi har derfor lidt ændrede åbningstider i november og december.

Har du gaveønsker indenfor yogatøj, yogamåtter og yoga udstyr så kig ind i butikken og vi hjælper med at skrive en ønskeseddel der kan gives til familie og venner, eller få skrevet dine ønsker op i vores lille ønskebog.

Læs mere

Reebok + FACE Stockholm launch event

Oktober 01, 2017 1 Kommentar

We are so excited to welcome you to the Reebox + FACE Stockholm launch event at GOYOGI Copenhagen on Saturday 7th October 2017 at 14:00 - 17:00

FACE Stockholm and Reebok have teamed up to create an exclusive collection of active wear with a fun fresh look, inspired by the bold colors of FACE Stockholm’s modern makeup palette.
Læs mere


1 2 3 10 Næste