News

Subheading

-

-

september 15, 2020

Nyhed i GOYOGI.
Vi tilbyder nu denne lækre B MAT® yogamåtte.

Den har et fantastisk grip, så du kan bruge yogamåtten hver dag til enhver form for yoga praksis. Den har en let konstruktion, hvilket gør det nemmere for dig at tage måtten med på farten.

Namasté - Team GOYOGI 
Læs mere
-

-

september 01, 2020

Klar til HOT YOGA

Bliv klar til at svede igennem og løsne op i dine muskler med disse fine nyheder, som kan bruges til HOT yoga samt alle andre typer yoga. HOT Yoga eller ej, så har vi samlet noget smukt og praktisk tøj og udstyr fra Moonchild.  

Læs mere
-

-

juli 05, 2020

Sommer nyheder

Det har været varmt i danmark, og sommeren fortsætter, hvor de fleste af os skal tilbringe årets dejlige sommer herhjemme. Vi har i den anledning fundet de fineste nyheder frem fra S'well og Onzie i smukke print og farver. GOYOGI ønsker alle en rigtig god sommer.
Læs mere

-

-

juni 29, 2020

Aroma terapi for krop og sjæl

Hos GOYOGI har vi flere slags aroma terapi produkter, i høj kvalitet til en hver smag. Vidste du at aroma terapi kan have en positiv indvirkning på immunforsvaret, smerter og endda humøret? 
Læs mere
-

-

juni 22, 2020

Cool sommer NYHED fra Run & Relax

Med dette behagelige og sporty sæt er du helt klar til sommeren! Sættet er i seamless materiale. Disse biker shorts har et cool denimlook og en god længde.Toppen giver dig en medium støtte og sættet kan bruges til alle typer træninger.  

Læs mere
-

-

juni 15, 2020

Den 21. juni er en helt speciel dag. Denne dag er nemlig kåret af FN til at være den Internationale Yoga Dag. Dagen er udvalgt så den falder på årets længste dag. Det er en speciel dag for mange hvor solhvervet fejres. Dagen og natten ved ækvator er lige lang. Der skabes en balance. Den balance skabes også med yoga, når krop og sjæl forenes. Eller når du som menneske forenes med naturen, måske kan dette fejres med en lille solhilsen?

Læs mere

-

-

juni 12, 2020

GOYOGI kork serien
Dyrk din yoga med denne smukke kork serie. Vi har lige nu gode tilbud på nogle af produkterne fra den populære serie. 
Læs mere
-

-

juni 01, 2020

Der er ikke noget så fredfyldt som et besøg i naturen. Den danske sommer er lige rundt om hjørnet, og hvorfor ikke udnytte den smukke natur vi har? Dyrk din yoga eller meditation og væk dine sanser samtidig. Sans og træk vejret dybt. Foren dig med naturen og lad dig berolige af de indtryk du får. 
Læs mere
Girlfriend Collective

Girlfriend Collective

maj 17, 2020

Vi har samlet udvalgte styles fra Girlfriend Collective til dig. Vil du se flere cool styles? Så har vi de smukkeste farver både online og i butikken, så se på siden eller besøg os i butikken. Se vores åbningstider op til Kristi Himmelfartsdag i denne blog.
Læs mere

Forkæl din mor til mors dag. Få 15%*

Forkæl din mor til mors dag. Få 15%*

maj 07, 2020

Mangler du inspiration til mors dags gave så se her! vi har masser af lækre og fine forslag til dig i denne blog post. Vi har i denne anledning fundet frem til 4 gode bud, på hvad du kan give som gave til den skønneste kvinde på jorden <3

Læs mere
Smukke sæt fra Run & Relax

Smukke sæt fra Run & Relax

maj 03, 2020

Har du brug for inspirerende og smukke nyheder til din garderobe? Vi har i GOYOGI fundet disse smukke og lækre sæt frem til dig, som du kan bruge til yoga, fitness eller som hverdagstøj. 
Læs mere
Gai+Lisva

Gai+Lisva

april 26, 2020

Vi er hos GOYOGI store fans af de bløde og smukke styles fra Gai+Lisva. Til inspiration har vi sammensat nogle looks til dig, men mulighederne er store og du kan sagtens matche flere sæt efter din smag. 
Læs mere


1 2 3 11 Næste